Douglašská jedľa 5 ml

Neohodnotené
 
 

Douglašská jedľa - je ihličnan, ktorý rastie ako pôvodný druh na území celej Severnej Ameriky. Táto vysoká vždyzelená jedľa má sladkú a osviežujúcu arómu s miernym citrónovým tónom. Často sa používa na prečistenie pokožky a podporu pozitívneho naladenia. Zdroje oleja z douglaskej jedle sa udržateľne zabezpečujú z mladých stromov na Novom Zélande. Da sa využiť ako prírodný čistiaci prostriedok.

Dostupnosť Skladom
€36    
Kód tovaru 1335
Značka doTERRA™
Kategória Jednodruhové oleje
Záruka Trvanlivosť uvedená na obale výrobku
 

Hlavné účinky

  • Táto jemná citrónová vôňa je pri použití alebo rozptyľovaní v difúzeri ideálna na osvieženie kuchyne či kúpeľne
  • Používa sa pre svoje očistné a prečisťujúce vlastnosti a môže sa používať ako prírodný čistiaci prostriedok v domácnosti
  • Považuje sa za jeden z najužitočnejších esenciálnych olejov s nespočetným množstvom využití a prínosov
  • Pri vonkajšom použití na pokožku podporuje pozitívne naladenie a atmosféru, čo používateľovi pomáha cítiť sa povznesene

Použitie

  • Pridaním 1 kvapky do čistiaceho gélu na tvár, tuhého mydla či sprchovacieho gélu získate pridané očistné účinky a oživujúcu arómu
  • Zmiešajte douglaskú jedľu s 1 – 2 kvapkami gaultérie a doprajte si uvoľňujúci zážitok z masáže po dlhom dni v práci
  • Vmasírujte si 1 – 2 kvapky do pokožky rúk a zhlboka dýchajte na podporu pocitov čistých dýchacích ciest a voľného dýchania
  • Kombináciou olejov douglaská jedľa, divoký pomaranč a citrón alebo bergamot v difúzeri získate zmes, ktorá osvieži vzduch, povznesie náladu a podporí pocit sústredenia
  • Pred utieraním pultov či stolov pridajte na handričku 1 – 2 kvapky douglaskej jedle

Návod na použitie

Vdychovaním: Použite tri až štyri kvapky vo vami zvolenom difúzeri.
 
Na vonkajšie použitie: Na masáž zmiešajte 5 kvapiek s 10 ml základového oleja. Na kúpeľ zmiešajte 5 kvapiek s 5 ml základového oleja. Na použitie vo forme parfumu zmiešajte 1 kvapku s 10 kvapkami základového oleja.

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:
 
Tento web používa súbory cookie. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií tu.