Použitie OceanSaver®

EKOLOGICKÉ ČISTIACE PROSTRIEDKY OCEANSAVER® BOLI VYTVORENÉ Z HLBOKEJ LÁSKY K OCEÁNU A JEHO OCHRANY PRED ĎALŠÍM  MNOŽSTVOM PLASTOVÉHO ODPADU.

Príroda je vzácna a chceme, aby to tak zostalo aj pre ďalšie generácie, ale plast je jeden z faktorov, ktorý ju ničí a znečisťuje natoľko, že do roku 2050 bude v mori plávať viac plastu ako rýb.

Domácnosti každoročne vyprodukujú viac ako 29 miliárd plastových obalov. Spoločnosť OceanSaver®, renomovaný výrobca z Veľkej Británie, nám ponúka riešenie, ktoré napomáha k zníženiu tvorbe plastového odpadu.

Uvedené ekologické kapsule môžete použiť na čistenie kuchyne, kúpeľnepodlahy a skla. Zároveň ponúkame aj univerzálne a antibakteriálne čistiace prostriedky, ktorými môžete čistiť všetky povrchy. 

Jej použitie je veľmi jednoduché a je znázornené na nasledujúcom obrázku a videu.

Postup

 OceanSaver - New

 

 

Pridávame k tomu zopár faktov, ktoré Vás budú určite zaujímať.

1. Z čoho je vyrobená kapsula?

EcoDrop™ kapsule sú vyrobené vo vode rozpustného a biologicky odbúrateľného filmu (PVOH), ktorý je 100% biologicky odbúrateľný a úplne sa rozpúšťa vo vode bez toho, aby vytváral akékoľvek mikro alebo nano plasty.

2. Sú vaše výrobky testované na zvieratách?

Môžeme potvrdiť, že naše výrobky nie sú testované na zvieratách v žiadnej fáze výrobného procesu. 

3. Sú vaše výrobky vegánske?

Môžeme potvrdiť, že v kapsulách OceanSaver® nie sú použité žiadne zložky živočíšneho pôvodu. 

4. Musí byť fľaša úplne prázdna, aby som mohol použiť vaše kapsule?

Áno, Vaša fľaša a rozprašovač musia byť pred použitím prázdne a dôkladne vypláchnuté. Týmto sa odstránia všetky zvyšky a zaistí sa, aby EcoDrop™ fungoval na maximum.

5. Fungujú výrobky OceanSaver® v tvrdej vode?

Kapsule OceanSaver® sú navrhnuté tak, aby účinne čistili rovnako dobre v tvrdej ako aj v mäkkej vode. Kapsule EcoDrop™ sa zmiešajú a budú spoľahlivo fungovať bez ohľadu na tvrdosť vody.

6. Zlepší použitie dvoch EcoDrop™ kapsúl výkon čistenia?

Nie. Naše kapsule EcoDrop™ sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali vynikajúce čistenie iba s jednou kapsulou EcoDrop™ v 750 ml vody. Použitie dvoch kapsúl nezvýši čistiaci výkon.

7. Sú výrobky OceanSaver® bezpečné pre domácnosť s deťmi a domácimi miláčikmi?

Áno, po zriedení kapsule EcoDrop™ v 750ml vody je bezpečné používať ho v blízkosti detí a domácich miláčikov. Skladujte vždy mimo dosahu domácich miláčikov a detí.

8. Čo sa stane, ak je moja objednávka OceanSaver® poškodená?

Ak máte akýkoľvek problém s objednávkou, pošlite e-mail na adresu obchod@oceansaver.sk a náš zákaznícky tím Vám pomôže. Ak je dodávka poškodená, budeme potrebovať fotografie z poškodenej dodávky.

9. Z čoho sú vyrobené nálepky vo vnútri krabice?

Naše nálepky sú 100% bez plastov. Používame bezplastový atrament a lepidlo, čo znamená, že sú plne recyklovateľné a stopercentne biologicky odbúrateľné.

10. Sú vaše výrobky ekologické?

Naším cieľom je zabrániť tomu, aby jednorazový plast znečisťoval našu prírodu, takže zabezpečujeme, aby všetky naše výrobky boli rastlinné, netoxické, bez plastov, vegánske, bez testovania na zvieratách a biologicky odbúrateľné alebo stopercentne recyklovateľné.  

11. Sú vaše výrobky ekologické? 

Zdrojom našich výrobkov sú vysoko kvalitné prírodné ingrediencie.

12. Obsahujú vaše výrobky toxické chemikálie?

Naše výrobky sú netoxické.

13. Môžem vaše výrobky používať so septikom?

Áno, naše kapsule sú biologicky odbúrateľné a preto sú vhodné aj pre septik.

14. Obsahujú vaše výrobky parabény?

Nie, naše výrobky neobsahujú parabény.

15. Ako dlho vydrží jedna zarobená fľaša?

Po zmiešaní odporúčame spotrebovať do jedného roka.